07 de novembre, 2012

1 India: Punt i...seguitDiuen que per conduir a la India es necessiten 3 coses, la primera...uns bons frens, la segona...una bona bocina i la tercera...molta sort !

04 de novembre, 2012

2 Delhi: Una nit llarga d'autobusHe arribat a Delhi que encara no eren les 6 del matí. He respirat tranquil quan he vist que la bici encara era al sostre del bus...bé lo de respirar és un dir perquè hi ha un ambient de pol·lució considerable.
La veritat és que no estic acostumat a traginar la bici quan no s'ha de pedalar, la feina és encabir-la, de tant en tant arrufen el nas o et cobren algun recàrrec.
Vaig sortir de McLeod Ganj a quarts de 7 de la tarda, després de dir al de l'autobús que lligués bé la bici. Al principi patia, després ja em vaig resignar al veure que els bots i sotracs no pararien fins a Delhi. En llocs com aquests et preguntes què és més perillós, pedalar o anar amb transport public.

Després de regatejar amb el taxista l'abusiu preu inicial, m'ha portat a l'hotel on soc ara, a la zona de Paharganj. Vaig conèixer dies enrere un indi de Delhi i em va aconsellar aquesta part de la ciutat, i dels centenars d'hotels que hi ha he triat el que em va recomanar en Marc que fa una setmana hi va estar. Un hotel bastant correcte.
He visitat una mica els voltants i si he de dir la veritat és una ciutat singular.

Tinc la sensació que la societat índia és extremadament complexa, tant amb les ètnies, classes i religions com en el tarannà de la gent.

Aquí teniu 4 fotos de la zona on estic:


Tenia la idea de fer la "secció d'un minut de vídeo", però com que he actualitzat poc i ho he preparat malament, només n'he posat un parell. Ara us en deixo un altre, potser el menys interessant de tots, perquè ha estat una estona tranquil·la mentre esperava que em servissin el dinar:


0 Visita al Temple dels TibetansAhir vaig visitar el temple que els tibetans tenen aquí a McLeod Ganj. Més que un temple es un edifici que han adaptat o adoptat com a temple. A l'entrar vaig haver de passar per un detector de metalls, com tothom. Un cop a dins hi havia una gentada de por, ple de monjos i tibetans del carrer, per un moment vaig pensar que sortiria el mateix Dalai Lama...no va ser aixi.
Van fer una cerimònia, que no en tinc ni idea de que anava, però tots anaven recitant mantres d'un llibret, mentre uns quants monjos anaven repartint te.
Us deixo amb 4 fotos:I un minut de video (perdoneu novament la qualitat però el redueixo molt per poder-lo penjar):


 

Els 4 Cantons Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates