02 de novembre, 2012

2 India 2012: Manali-Dharamsala i s'ha acabat



2 de Novembre del 2012

De fet no soc a Dharamsala, soc a McLeod Ganj, 10 Kms mes amunt de Dharamsala. Per arribar-hi cal fer 3 o 4 Kms d'unes rampes d'aquelles de les urbanitzacions de St. Cebrià, (no diré noms no sigui que algú es senti al·ludit), després ja tomba i es com fer un collsacreu llarg.
Hi vaig arribar ahir al mig dia amb un mal de panxa considerable després de menjar unes galetes que vaig comprar uns kms mes avall.
McLeod Ganj, a part de tenir un nom estrany, és més occidental que indi, tot és molt més net, internet a tot arreu, negocis de transports a dojo, hotels que no saps quin triar.
També és la seu dels tibetans a l'exili, però molt diferent al Tibet de la Xina.
A part d'això, no hi ha massa coses a dir, de Manali a aquí han estat 3 dies de bici una mica llargs, però que es poden resumir en dues paraules: bocines i fumera, sempre esquivant els cotxes que venien de cara o t'apretaven per darrera. (Molt semblant al Vietnam però una mica mes exagerat).
He decidit que aquí acaba la meva ruta amb bici. Segurament demà a les 6 de la tarda, agafo un bus cap a Delhi, 12 hores de viatge. Un cop allà segurament voltaré una mica i ja prepararé la tornada.
Us deixo amb unes quantes fotos:


 

Els 4 Cantons Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates