15 d’octubre, 2012

0 India 2012: la ruta


Introducció: Aquest és el meu primer viatge a la India després de tenir-lo en ment des de ja fa anys. He de reconèixer que va ser un viatge poc preparat i una mica precipitat. La intenció era fer la clàssica Manali-Leh i seguir cap al Kashimir, però mentre jo retardava la marxa, arribava l'hivern al nord de la India, cosa que em va fer desistir d'aquest primer objectiu i canviar l'itinerari.

Sortida: el 15 d'octubre, Barcelona-Delhi, via Dubai amb Emirates.

Punt de partida: Sortir pedalant de Delhi és una mica arriscat si no és coneix bé com condueixen els indis, sobretot els autobusos i camions. Per tant començo a pedalar a Shimla en direcció a la Vall d'Spiti. M'hi acosta un bus destartalat conduit per un xofer desmanegat, a tota castanya.

Informació addicional: Volar amb Emirates és un plaer, tenen vols econòmics i no pagues per la bicicleta, això sí, s'ha d'anar amb compte amb el pes total. De l'aeroport de Delhi s'agafa un bus que cobra recàrrec per la bici i et deixa a la terminal de busos "Kashimiri Gate", (a les 4 de la matinada impressiona una mica), d'allà surten busos cap arreu.

Ruta final amb bicicleta:

Mostra un mapa més gran
 

Els 4 Cantons Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates